7 Tips … Om SLANK te worden!

7 Tips ... Om SLANK te worden!

1. Verantwoord ontbijt!

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Begin je dag met een Herbalife Formule 1 shake.
Snel, simpel & verantwoord!
 
2. Beweeg!
U kunt kiezen voor uw favoriete sport of fitness activiteit. Ook een flinke stevige wandeling van een half uur voldoet prima.
 
3. Gezonde hoofdmaaltijd!
Om het optimale uit je lichaam te halen is het belangrijk dat je het lichaam ook de juiste voedingsstoffen geeft. Hierdoor kan het lichaam beter presteren tijdens sporten en val je beter af, omdat het lichaam dan geen onnodige reserves vasthoudt.
 
4. Bewust met tussendoortjes!
Weet wat u eet.. Een stuk fruit per dag of een cracker belegd met eiwitrijke voeding voldoet prima. Maar denk ook eens aan de Herbalife Proteïnerepen of Geroosterde Sojabonen. Bestel ze eens mee! Of kijk in onze webshop voor andere Herbalife eiwitproducten.
 
5. Vezels en eiwitten!
Voedingsvezels zorgen voor een voldaan en verzadigd gevoel, waardoor je minder snel weer trek hebt. Vezels kun je vergelijken met kleine sponsjes, die zich volzuigen met vocht. Wij bieden verschillende eiwit- en vezelproducten. De Vezel- & Kruidentabletten en de Fiberbond zijn een perfecte aanvulling op uw Herbalife voedingsprogramma!
 
6. Leer langzaam eten!
We willen vaak zo snel mogelijk ons eten naar binnen werken. Hierdoor krijgen de hersenen niet op tijd het signaal dat we genoeg gegeten hebben. Het is belangrijk om goed en langzaam te kauwen en geen tv te kijken terwijl je eet.
 
7. Drink!
Water en (kruiden)thee bevatten geen calorieën en zijn perfecte dorstlessers! Wij adviseren om 2 liter water per dag te drinken. Probeer ook eens onze Herbalife Instant Theedrank, verkrijgbaar in 4 verschillende smaken.

 

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Plaats een reactie