Index Herbalife international

Herbalife Member worden - veel voordeel!
pijl


Welk programma voor u?

Ontdek het zelf in 4 stappen!

Ik wil…

afvallen


vitaliteit


Sportvoeding


aankomen


Nieuw: Haver-appelvezel drank

Wat is er zo goed aan deze drank?

 • Mix van oplosbare en onoplosbare vezels.
 • Vezelbronnen uit appel, haver, mais, citrus, witlof en soja.
 • Portie bevat 15 calorieën
 • Appelsmaak, ook heerlijk in de Formule 1 shake.
 • Gemakkelijk te bereiden
 • Verhoogde vezelinname ondersteunt de spijsvertering

 

Herbalife basisprogramma's:

De aangeboden programma's zijn voldoende voor een maand. D.w.z. twee bussen Herbalife Formule 1 shake per maand en voldoende tabletten.

Als u geen keuze kunt maken via de Programmawijzer, of meer wilt weten over afvallen, neem dan contact met ons op of vul een advies formulier in.

Herbalife Tips voor gezond afvallen en een slank figuur behouden:
 1. Geduld. Het duurde vaak jaren om aan te komen, dus wees geduldig. U zult enkele maanden moeten afslanken om uw doel te bereiken en een slank lijf te behouden.
 2. Eetpatroon. Snel afvallen en dan weer als vanouds eten is niet de juiste weg. Ga de uitdaging van diepgaande verandering aan.
 3. Ondersteuning. De meeste mensen die bezig zijn met Herbalife om afvallen, afslanken, aankomen en balanceren, hebben steun nodig van een consulent. Maak gebruik van de gratis begeleiding en advies van uw Herbalife Distributeur.
 4. Gewichtsverlies. Het optimale gewichtsverlies per maand is 5 kg. U gaat met Herbalife gezond afvallen, dus geef uw lichaam dan ook de tijd om zich aan te passen. Zeker als u wat ouder bent, zult u uw huid de tijd moeten geven om de extra ruimte die ontstaat door het afslanken, op te vangen. Veel drinken is essentieel om de huid elastisch te laten meebewegen.
 5. Gewichtsbeheersing. Na de afslankfase, moet u leren omgaan met uw nieuwe gewicht. Om dit te doen, zult u het Herbalife programma van gewichtscontrole enkele maanden aanhouden. Val niet terug in uw oude eetgewoontes en weeg en meet uzelf wekelijks!
 6. Meer Herbalife gezondheid tips
   

afvallen en aankomen

Hoe werkt afvallen met Herbalife en waardoor heeft Herbalife zo'n goed resultaat?
Hoe werkt aankomen met Herbalife en waardoor heeft Herbalife zo'n goed resultaat?

Bekijk de programma's >
Bekijk de programma's voor aankomen >

 

Herbalife is al meer dan 30 jaar specialist op het gebied van gezond afvallen en aankomen!

Zelf werken als Herbalife Distributeur? >

Gewoon GezondHerbalife afvallen/afslanken en aankomen 

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Plaats een reactie