Herbal Aloe Hand en Body Lotion

Oorspronkelijke prijs was: 17,05.Huidige prijs is: 12,65.

Vanaf 3 stuks:12,40

Verzachtende hand en body lotion – 200ml

Op voorraad

Herbalife Aloe Hand & Body Lotion

Herbalife Aloe Hand & Body Lotion van Herbalife houdt vocht vast voor diepe hydratatie. Met drievoudig verzachtende moisturisers die niet vet zijn en snel intrekken.
Deze luxe creme is verrijkt met aloe vera en Afrikaanse shea butter om uw huid gehydrateerd, zacht en soepel te maken.

Hier komt ons wetenschappelijk onderzoek om de hoek kijken. Herbalife Aloe Hand & Body Lotion verdubbelt het vochtgehalte van de huid na slechts één keer gebruiken. Het hydrateert de huid ook grondig.

Parabeenvrij – Bevat botanische ingrediënten
Houdt vocht vast voor een langdurige hydratatie

Gebruiksaanwijzing Herbal Aloe Hand & Body Lotion

Dagelijks aanbrengen indien nodig.

Andere Herbal Aloe producten van Herbalife

Probeer ook eens één van de andere Herbal Aloe producten:
– Herbal Aloe Strengthening shampoo.
– Herbal Aloe Strengthening Conditioner.
– Herbal Aloe Soothing Gel.
Herbal Aloe Hand & Body Wash.
– Herbal Aloe Bath & Body Bar.

Waarom een Hand en Body Lotion?

De huid is het grootste orgaan van je lichaam en vraagt om de nodige verzorging. Behalve de huid van je gezicht, is ook de huid van je lichaam belangrijk. Het krijgt veel te verduren door weersomstandigheden, centrale verwarming, uitlaatgassen en noem het maar op. Daarnaast zweet je natuurlijk altijd wel een beetje, wat ook de nodige invloed op je huid heeft. Je gaat onder de douche, gebruikt een douchecrème en een shampoo of je gaat in bad. Van water droogt je huid altijd uit, ook in combinatie met een goede douchecrème. Het is daarom belangrijk om een geschikte bodylotion voor jouw huid te gebruiken.
Ieder mens is anders en de huid van iedereen is anders. De ene heeft een stralende huid, de andere een droge en weerbarstige huid. Dit heeft ook zeker te maken met je huidskleur. Mensen met een donkere huidskleur hebben vaak een vettere huid dan blanke mensen.

Droge huid

Als een droge huid geen extra vocht krijgt, wordt de droogheid erger en het gaat jeuken. Het gaat schilferen en er kan op den duur zelfs eczeem ontstaan. Dagelijks een bodylotion voor de extra droge huid is dus erg geschikt.

Vette huid

Als je veel last hebt van puistjes, denk je vaak dat je te veel vocht in je huid hebt. Het tegendeel is waar! Je lichaam heeft juist extra vocht nodig en om zijn gebrek te compenseren, gaat hij zelf extra talg aanmaken. Een vocht inbrengende bodylotion is in dat geval alleen maar goed.

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Merk

Herbal Aloe

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “Herbal Aloe Hand en Body Lotion” te beoordelen

Laat mij je helpen je doelen te bereiken

Klanten hebben meer kans om hun doelen te bereiken met de juiste producten, een relatie met hun Herbalife Onafhankelijke Distributeur door deel uit te maken van een gemeenschap.

Als je gratis persoonlijke ondersteuning wil om je doelen te bereiken, neem dan contact met mij op via de contactpagina.


Dit zal sluiten in 23 seconden