Herbal Aloe Verzachtende Gel

Onze prijs: 12,25

Vanaf 3 stuks:12,01

Voor een tintelfrisse, ontspannen huid – 200ml

Op voorraad

Herbal Aloe Sooting Gel

Herbal Aloe sooting Gel is een gel is een formule met aloë vera die snel intrekt en die de huid hydrateert en zacht maakt.
Het is geurloos en perfect voor de droge huid die anders kan gaan schilferen of ruw en trekkerig wordt.
– De Soothing gel is licht en trekt snel in.
– Voor een zachte, gehydrateerde huid die prettig aanvoelt.
– Na slechts één keer gebruiken ziet de huid er gladder en zachter uit.

Etiketinformatie Herbal Aloe Sooting Gel

Parabeenvrij
Sulfaatvrij
Geurloos
– Bevat botanische ingrediënten
Hydrateer en verzacht uw huid met deze lichte gel, die verrijkt is met Aloe Vera. Helpt tegen droge huid.

Gebruiksaanwijzing Herbal Aloe Sooting Gel
Smeer de Herbal Aloe Sooting Gel indien nodig dagelijks in.

Andere Herbal Aloe producten van Herbalife

Probeer ook eens één van de andere Herbal Aloe producten:
– Herbal Aloe Strengthening shampoo.
– Herbal Aloe Strengthening Conditioner.
– Herbal Aloe Hand & Body Lotion.
– Herbal Aloe Hand & Body Wash.
– Herbal Aloe Bath & Body Bar.

Aloe Vera Gel

De Aloe Vera plant is een geneeskrachtige plant die groeit in de (sub)tropen. In eerste instantie lijkt de Aloe Vera op een cactusachtige, maar vreemd genoeg is hij familie van de lelieachtigen.
De wetenschappelijke naam die gebruikt wordt voor de soort die in de huidverzorgende producten wordt verwerkt is Aloe Barbadensis.
Een van de mysterieuze geheimen van de Aloe Vera is de opmerkelijke wijze waarop het zichzelf geneest. Als men een stuk van de plant afsnijdt, ziet men na een paar seconden een dun stuk vlies over de wond van de plant komen. Na enige minuten wordt een rubberachtig laagje gevormd dat de wond van de plant beschermt en het vochtverlies stopt. Na een zeer korte tijd is de wond volledig genezen.
De Aloe Vera plant heeft dus het vermogen zichzelf binnen zeer korte tijd te genezen, na een wond opgelopen te hebben.
De sappen van de Aloe Vera plant bevatten voor de mens een unieke combinatie van natuurlijke helende stoffen die de epitheelcellen van de huid tot rust brengen en herstellen, vooral bij een branderige, jeukende huid. In veel (sub)tropische landen wordt hij dan ook voor allerlei mogelijke huidproblemen gebruikt, vooral waar de huid branderig en geïrriteerd is. De lokale bevolking in die landen heeft de plant dan ook allerlei bijnamen gegeven zoals: brandplant, medicijnplant, eerste hulpplant, wonderplant, etc.

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Merk

Herbal Aloe

1 beoordeling voor Herbal Aloe Verzachtende Gel

  1. 3 van 5

    Peter Martens (geverifieerde eigenaar)

    Nog niet gebruikt.


    * De getoonde beoordelingen zijn alleen afkomstig van onze klanten die het product daadwerkelijk hebben aangeschaft. Klanten ontvangen na een bestelling een uitnodiging via e-mail om vrijwillig een beoordeling te geven. Hiervoor ontvangen zij een kleine beloning in de vorm van een waardebon. Alle beoordelingen worden geplaatst, zowel positieve als negatieve.

Een beoordeling toevoegen

Annuleer

Laat mij je helpen je doelen te bereiken

Klanten hebben meer kans om hun doelen te bereiken met de juiste producten, een relatie met hun Herbalife Onafhankelijke Distributeur door deel uit te maken van een gemeenschap.

Als je gratis persoonlijke ondersteuning wil om je doelen te bereiken, neem dan contact met mij op via de contactpagina.