Microbiotic Max probiotica en prebiotica

Oorspronkelijke prijs was: 59,30.Huidige prijs is: 43,84.

Vanaf 3 stuks:42,96

Helpt je darmen ondersteunen. Poedervorm – Vanillesmaak.

Op voorraad

Microbiotic Max – probiotica en prebiotische vezels

Microbiotic Max biedt een combinatie van probiotica en prebiotische vezels, die in harmonie samenwerken om jouw voedingsdoelen te helpen ondersteunen. Elke portie bevat 2 miljard levende bacteriën van stammen van Bifidobacterium lactis en Lactobacillus helveticus. Dit product is vezelrijk en verkrijgbaar in zakjes in poedervorm en heeft een subtiele vanillesmaak. Meng met water of voeg toe aan je volledig bereide Formule 1 shake.

Belangrijkste eigenschappen Microbiotic Max

 • Combinatie van probiotica en prebiotische vezels
 • 2 miljard levende bacteriën (KVE) per portie
 • Glutenvrij en vezelrijk
 • Bevat geen suikers, zoetstoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen
 • Geen koeling nodig
 • 20 zakjes – door producten in zakjes te verpakken, blijft de kwaliteit van de levende bacteriën gedurende de houdbaarheid behouden.

Gebruik Microbiotic probiotica en prebiotica

Voeg 1 zakje toe aan een half glas water (ongeveer 100 ml) en roer tot het is opgelost. Drink op zichzelf of voeg toe aan je favoriete Formula 1 shake. Niet eerder toevoegen dan wanneer je shake volledig gemengd is en gebruik vloeistoffen bij een temperatuur lager dan 25°C, om de werkzaamheid van het product niet te beïnvloeden.


FAQ

Wat is Microbiotic Max?

Microbiotic Max is een voedingssupplement in poedervorm dat je darmfunctie helpt ondersteunen. Het is precies zo geformuleerd om jou een combinatie te bieden van levende ‘goede bacteriën’ en prebiotische vezels, die in harmonie samenwerken. Iedere portie bevat 2 miljard levende bacteriën van de stammen Bifidobacterium lactis en Lactobacillus helveticus. Lactobacillus- en Bifidobacterium-stammen zijn de meest gebruikte probiotica op de markt, die volgens de hele wetenschappelijke literatuur de beste gezondheidsvoordelen bieden.

Opmerking: Microbiotic Max bevat zowel prebiotische vezels als probiotica (levende/goede bacteriën). Doordat er levende bacteriën in zitten, kan langdurige blootstelling aan lucht/zuurstof en hitte de bacteriën doden en daardoor de effectiviteit ervan beïnvloeden.

Wat zijn prebiotische en probiotische vezels?

Prebiotica zijn voornamelijk voedingsvezels die de vriendelijke bacteriën in je darmen voeden. Dit helpt de bacteriën in de darmen voedingsstoffen te produceren voor de cellen in je dikke darm, wat leidt tot een gezonder spijsverteringssysteem.

De gunstige effecten die probiotica hebben, zijn onder andere:

 • verbeteren van de werking van de darmen
 • versterken van het immuunsysteem
 • positieve invloed op de cognitieve gezondheid
 • verlagen van het cholesterol

Hoe zal Herbalife probiotica en prebiotica mijn darmen helpen?

Hoewel de algehele gezondheid van de darmen afhankelijk is van veel verschillende factoren, waaronder de voeding en de gezondheidstoestand, zou de consumptie van probiotica en prebiotica
moeten resulteren in specifieke veranderingen in de compositie en/of activiteit van de darmmicrobiota. Dit proces zou namelijk de goede bacteriën moeten voeden en de groei van slechte
bacteriën moeten afremmen/helpen voorkomen. Derhalve helpt het consumeren van probiotica en prebiotica jou actie te ondernemen bij het voorkomen van verschillende gastro-intestinale infecties en problemen.

Geschiktheid, allergenen en ingrediënten

Geschiktheid en allergenen

 • Vega/vegan: Microbiotic Max is niet gecertificeerd als geschikt voor veganisten door de aanwezigheid van melk. Microbiotic Max is ook niet gecertificeerd als geschikt voor veganisten en vegetariërs aangezien ingrediënten afgeleid van vlees zijn gebruikt als bron van de proteïnen, om de levende bacteriën te voeden.
 • Halal: Microbiotic Max is niet halal gecertificeerd.
 • Zwanger/borstvoeding: Dit product is niet getest om de veiligheid ervan aan te tonen tijdens zwangerschap of borstvoeding. We raden vrouwen die in verwachting zijn of die borstvoeding geven aan contact op te nemen met hun huisarts hierover.
 • Kinderen: Dit product is ontwikkeld om aan de behoeften van volwassen te voldoen. Gebaseerd op bestaande studies is één portie Microbiotic Max veilig voor kinderen van 4 jaar en ouder.
 • Allergenen? Ja, melk. Kan sporen van sojabonen bevatten.
 • Lactose: Ja, 1 portie Microbiotic Max bevat ongeveer 0,3 g lactose. Deze hoeveelheid zou echter geen bedreiging mogen zijn voor mensen die lactose-intolerant zijn. Als je echter lactose-intolerant bent en niet zeker weet of je dit product zou moeten consumeren, neem dan eerst contact op met je huisarts.
 • Kunstmatige smaak-, kleur- of zoetstoffen of conserveringsmiddelen?
  • Kunstmatige smaakstoffen – De vanillesmaak is niet afkomstig van een natuurlijke bron
  • Kleurstoffen – geen
  • Zoetstoffen – geen
  • Conserveringsmiddelen – geen

Ingrediënten en voedingswaarde

De ingrediënten in Microbiotic Max zijn klinisch getest, waarmee hun effectiviteit is aangetoond. Ga naar www.bioticmax.info voor alle studies en meer informatie.
Hier vind je de Ingrediënten en Voedingswaarde label

Ook goed voor de darmen:

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Merk

Herbalife

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “Microbiotic Max probiotica en prebiotica” te beoordelen

Andere suggesties…

Laat mij je helpen je doelen te bereiken

Klanten hebben meer kans om hun doelen te bereiken met de juiste producten, een relatie met hun Herbalife Onafhankelijke Distributeur door deel uit te maken van een gemeenschap.

Als je gratis persoonlijke ondersteuning wil om je doelen te bereiken, neem dan contact met mij op via de contactpagina.


Dit zal sluiten in 23 seconden