Ondersteuning van de spijsvertering

Onze prijs: 60,15

Vanaf 3 stuks:58,95

Voor een gezonde werking van het spijsverteringskanaal.

Op voorraad

Ondersteunend bij spijsvertering

Iedereen heeft profijt van een optimaal functionerend spijsverteringskanaal. Herbalife heeft een aantal producten in het assortiment die daarin ondersteuning bieden.

⊕ De Aloë Vera siroop heeft een verzachtende werking op het spijsverteringskanaal en ondersteunt het natuurlijke zelfreinigende vermogen van het lichaam. De Aloësiroop vermengd met water is een verfrissend alternatief voor koffie, thee en frisdranken.

⊕ Multivezeldrank met appelsmaak is een voedingssupplement met 6 verschillende vezelbronnen. Havervezel draagt bij aan een toename van bulkvorming in de darmen. Een heerlijke manier om een gezonde spijsvertering te ondersteunen.

Dit programma bevat:
– 1x Aloë drinksiroop
– 1x Multivezeldrank appelsmaak

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Merk

Herbalife

2 beoordelingen voor Ondersteuning van de spijsvertering

 1. 3 van 5

  Kim M. (geverifieerde eigenaar)

  Spijsvertering werkt niet goed sinds de supplementen

 2. 5 van 5

  Ingrid Buelens (geverifieerde eigenaar)

  prima


  * De getoonde beoordelingen zijn alleen afkomstig van onze klanten die het product daadwerkelijk hebben aangeschaft. Klanten ontvangen na een bestelling een uitnodiging via e-mail om vrijwillig een beoordeling te geven. Hiervoor ontvangen zij een kleine beloning in de vorm van een waardebon. Alle beoordelingen worden geplaatst, zowel positieve als negatieve.

Een beoordeling toevoegen

Annuleer