Ondersteuning van de weerstand

Oorspronkelijke prijs was: 136,40.Huidige prijs is: 101,35.

Vanaf 3 stuks:99,32

Weerstand tegen invloeden van buitenaf.

Op voorraad

Bescherm uzelf met omega 3 en antioxidanten!

Vandaag de dag (over)leven de meesten van ons op kant-en-klaar maaltijden, fastfood en andere bewerkte voedingsmiddelen. De mens heeft inmiddels enorme vooruitgang geboekt op veel gebieden, maar vanuit het oogpunt van voeding hebben we zonder twijfel een aantal stappen terug gedaan. Daarnaast is er veel stress en weinig tijd om te eten. U doet daar uw lichaam -en daarmee uzelf- geen plezier mee.

Het is een pakket voor een maand en bevat de volgende producten:

  • 1x Immune Booster (wilde bessen) – 21  porties
  • 1x Herbalifeline Max – 30 caps
  • 1x Aloë Vera siroop

Bestel dit zeer complete voedingspakket of bestel de producten afzonderlijk.

Supplementen:

Immune Booster (wilde bessen): Immune Booster is een voedingssupplement met bessensmaak. De drank is rijk aan vitaminen en mineralen die bijdragen aan een normale functie van het immuunsysteem. Dit zijn vitaminen C en D, selenium en zink. Het bevat daarnaast EpiCor®, een wetenschappelijk bewezen gedroogd en op gist gebaseerd ingrediënt.
Herbalifeline Max: Herbalifeline® Max is een voedingssupplement, rijk aan Omega-3 essentiële vetzuren EPA en DHA, welke bijdragen aan een normale functie van het hart, alsmede het behoud van normale bloeddruk en bloedtriglyceride niveaus. DHA draagt ook bij aan het behoud van een normale hersenfunctie en zicht.
Aloë Vera siroop: Heeft een verzachtende werking op het spijsverteringskanaal en ondersteunt het natuurlijke zelfreinigende vermogen van het lichaam. De Aloësiroop vermengd met water is een verfrissend alternatief voor koffie, thee en frisdranken.

Eet verder gevarieerde, gezonde maaltijden en neem gezonde tussendoortjes tussen uw maaltijden in.

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Merk

Herbalife

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “Ondersteuning van de weerstand” te beoordelen

Laat mij je helpen je doelen te bereiken

Klanten hebben meer kans om hun doelen te bereiken met de juiste producten, een relatie met hun Herbalife Onafhankelijke Distributeur door deel uit te maken van een gemeenschap.

Als je gratis persoonlijke ondersteuning wil om je doelen te bereiken, neem dan contact met mij op via de contactpagina.


Dit zal sluiten in 23 seconden